Ko smo?

Preduzeće TESLA LUKS je zastupnik kompanije BB LINK koja uspješno posluje od 2003 god. Osnovna djelatnost firme je uvoz i veleprodaja LED rasvjete,rasvjete, ventilacije i elektromaterijala. TESLA LUKS u svom širokom asortimanu ima oko 2000 proizvoda.

Pored uvoza i distribucije robe na domaće tržište, izvozimo i na tržišta zemalja u okruženju (Crna Gora, Hrvatska, Slovenija). Naš cilj je da u potpunosti odgovorimo, a kada je to moguće i premašimo zahjteve i očekivanja naših kupaca, svjesni da povjerenje i rad prije svih drugih faktora stvaraju reputaciju i uspjeh preduzeća. Naši proizvodi namjenjeni su tržištu široke potrošnje, trgovačkoj mreži elektromaterijala, tržištu profesionalne namjene, kao i industrijskih električnih aparata.

Sertifikati

Veliki broj naših proizvoda atestiran je i sertifikovan od strane priznatih instituta. Posjedujemo ISO 9001 2008 i SGS sertifikat.

Poslovna politika

Naši prioriteti pomoću kojih nastojimo da ostvarimo lidersku poziciju na tržištu u oblasti elektro opreme, ventilacije i rasvjete, su primjena evropskih standarda, konstantno praćenje tržišta u ponudi novih proizvoda i zadovoljstvo klijenata. Naša vizija je da stalno napredujemo. TESLA LUKS posejduje vozni park kojim isporučuje robu u maloprodajne objekte širom zemlje. Svojim profesionalizmom, kvalitetom usluga i robe koju prodajemo, stekli smo zasluženo poštovanje od strane velikog broja kupaca.