Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Bosne i Hercegovine – konvertibilna marka (BAM). Za informativni prikaz cijena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke BiH. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cijene navedene na našem sajtu.

Hvala Vam na razumijevanju.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI KORISNIKA

TESLA LUKS doo poštuje privatnost svakog posjetioca. Svi podaci o posjetiocu neće biti dostupni nijednoj osobi van TESLA LUKS doo. U ime PREDUZEĆA, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Kao pojedinac imate pravo da saznate koje podatak o Vama posjedujemo i promijenite ga ukoliko je neophodno. Takođe imate pravo da se protivite daljem uzimanju podataka i njihovoj upotrebi. Preduzećemo sve mjere kako bismo ispunili vaše zahteve.

Prikupljanjem ovih podataka TESLA LUKS doo postiže slijedeće:

* Olakšava Vam korištenje stranice time što nećete morati da upisujete podatke više od jednog puta.

* Pomaže nam da proslijedimo informacije i obavještenja brže.

* Pomaže nam da Vam obezbjedimo tekstove sa sadržajem koji je za Vas bitan.

* Brže ćete moći da pronađete usluge ili informacije koje ima i pruža TESLA LUKS doo.

* Obavještavamo Vas o novim proizvodima, posebnim ponudama, novim informacijama i drugim novim uslugama za koje TESLA LUKS doo smatra da Vas interesuju.

IZJAVA O ZAŠTITI POVJERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

„Prilikom plaćanja karticom putem interneta, unos podataka o kartici se vrši na zaštićenoj stranici banke. Sigurnost podataka prilikom plaćanja karticama, garantuje procesor platnih kartica na čijim stranicama se obavlja cijeli proces plaćanja. Ni jednog trenutka preduzeće TESLA LUKS doo nema pristupa podacima sa Vaše platne kartice.”

“Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola I PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.”

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava se vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtjev prodavca obaviti povraćaj na račun korisnika kartice.