Tri jednostavna i inovativna rješenja rasvjete za vaš dom

Vrijeme je sve toplije i sve nas više mami da se pokrenemo, a sa novim godišnjim dobom nameće se i godišnje spremanje enterijera. Svakako, to podrazumjeva i mijenjanje rasvjete da bismo dostigli najveću praktičnost i estetiku.

U izboru rasvjete koncentrišite se na nekoliko ključnih elemenata kako bi vam izgled ambijenta pružio prijatnu atmosferu i odgovorio na sve vaše zahtjeve.

Prvo rješenje – svjetlo ispod kuhinjskih elemenata

Ništa ne naglašava tonove u kuhinji kao svjetlo ispod kuhinjskih elemenata. Ono upotpunjuje domaćinsku atmosferu istovremeno naglašavajući arhitektonska rješenja i elemente enterijera. Zahvaljujući svjetlu ispod kuhinjskih elemenata pripremanje obroka je prijatno i lako. Kad ugradite ovo svjetlo, pitaćete se kako ste ikad živjeli bez njega!

Kad je riječ o izboru svjetla ispod kuhinjskih elemenata, postoje razne mogućnosti, a neke od njih su LED trake, neonke, LED crijeva i LED svjetiljke.

Obratite pažnju na boju i jačinu osvjetljenja ispod kuhinjskih elemenata da ne biste narušili postojeći dizajn i da biste ga upotpunili. Ako odaberete odgovarajuću jačinu i boju kuhinjskog osvjetljenja, naglašavate dio enterijera koji se savršeno uklapa u stil vašeg doma.

Drugo rješenje – Dvorišno osvjetljenje

Svaki savremeni vlasnik kuće treba da uredi dvorište tako da boravak u njemu učini prijatnim istovremeno ostavljajući utisak dobrodošlice. Prvi utisak je najvažniji. Želimo da naši najmiliji, kao i naši gosti požele da zakorače u kuću.

Bogat asortiman proizvoda za dvorišno osvjetljenje pretvoriće okruženje vaše kuće u prijatno pa čak i magično mjesto nakon zalaska sunca.

Kada razmišljate o dvorišnom osvjetljenju, imajte u vidu da su svjetiljke raspoređene sa obje strane staze bolje rešenje u odnosu na svjetiljke postavljene samo sa jedne strane. Raspoređivanjem svjetiljki duž obje strane staze postižete dubinu i ravnotežu, čime se upotpunjuje doživljaj prilaza kući.

Treće rješenje – Dekorativni prekidači

Mnogi vlasnici kuća, pa čak i dizajneri enterijera često previde ovaj detalj. Savremena i lijepa rasvjeta je važna, ali svi znamo koliko dosadni bijeli prekidači kvare utisak.

Nova maska prekidača je jednostavno i brzo rješenje koje odmah poboljšava izgled prostorije.

Ljeto je pravo vrijeme za uređenje enterijera i eksterijera. Bez obzira na to želite li da uredite i obezbjedite prilaz kući, osvježite prostoriju novim prekidačima ili da naglasite elemente u svom domu uz pomoć rasvjete ispod kuhinjskih elemenata, ova tri jednostavna rješenja transformisaće izgled vašeg doma, raspoloženje i cjelokupnu atmosferu, iznutra i spolja.

U ponudi TESLA LUKS imamo proizvode iz svih pomenutih kategorija. Pogledajte u kategorijama linijske svjetiljke, ugradne i nadgradne svjetiljke, LED trake, visilice. Sigurno ćete pronaći nešto što odgovara Vašim potrebama. Ukoliko Vam je potrebna konsultacija, tu smo da pomognemo. Pošaljite upit mejlom ili nas pozovite telefonom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *